ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ   |   ΤΗΛ.ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ  210 9237960Liga sport - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η Zeus ντύνει τους θεούς. Ενας από αυτούς είναι ο Απόλλωνας. Η θρυλική ομάδα της Σμύρνης λάμπει και αυτή με την οικογένεια της LigaSport. Με τη φινέτσα της διάσημης Zeus να ξεχωρίζει στις εμφανίσεις η «ελαφρά ταξιαρχία» άνοιξε με όνειρα χίλια την αυλαία για τη νέα χρονιά. Με το θαλασσί για τους παίκτες και το μπλε για το προπονητικό τιμ να δίνουν άλλο αέρα ο Απόλλωνας μπαίνει με άλλο αέρα στο γήπεδο. Σύντομα και η επίσημη εμφάνιση, πάντα με την υπογραφή της Zeus και τη σφραγίδα της LigaSport. Καλή αρχή!

 
Clarico-Text-Image

Liga sport - παναιτωλικοσ

Δημιουργήθηκε : 06 Ιουλίου 2018
 

Η LigaSport που αντιπροσωπεύει τη Zeus Sport στην Ελλάδα και εργάστηκε για την ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας, τόνισε: «Η LigaSport συνοδοιπόρος σε ταξίδι με όνειρα και φιλοδοξίες, εύχεται στην ιστορική ομάδα του Παναιτωλικού να συναντήσει το λιμάνι της καταξίωσης και με την δύναμη του Tίτορμου, να γίνουν τα όνειρα των χιλιάδων φιλάθλων της πραγματικότητα. ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΙΤΟΡΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ, ΠΤΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ !!!

Clarico-Text-Image

Liga sport - παοκ volley

Δημιουργήθηκε : 03 Ιουλίου 2018

ΠΑΟΚ κ Zeus μαζί για το 2019 με μια εμφάνιση που θα αφήσει εποχή στο χώρο του βόλεϊ..Η LigaSport ευχαριστεί την διοίκηση του ιστορικού συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.

Clarico-Text-Image

Liga sport - νεα σαλαμινα

Δημιουργήθηκε : 03 Ιουλίου 2018


Νέα εποχή, Νέα Σαλαμίνα !Η Ζeus ντύνει τους θεούς.
Με σεβασμό στην παράδοση και το βλέμμα στο μέλλον !

Clarico-Text-Image