Ειδικές τιμές για ομάδες συλλόγους κ Ακαδημίες , τηλεφωνήστε μας για προσφορά!

Καλέστε μας : 210 9237961 facebook

0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προιόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας.

Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προιόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου στο 2109237961 εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση διαπιστωθεί έκτοτε αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί αποιαδήποτε αλλαγή προιόντος.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε και να αλλάξετε ένα προιόν, έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την αλλαγή εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής.

Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ/ΑΛΛΑΓΩΝ

Αφού ενημερωθούμε πως θα προχωρήσουμε σε αλλαγή προιόντος, σας στέλνουμε με κούριερ το νέο σας δέμα και κατά την παραλαβή του, επιστρέφετε/ανταλλάσετε το επιστρεφόμενο προιόν .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή το προιόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από την αρχική του συσκευασία (καρτελάκια, ετικέτες κτλ.)

Μέχρι τη στιγμή που το προιόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκετε στην δική μας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής και αλλαγής του.